Cautare

413 de rezultate pentru "clanul olga arestat" (7.03 secunde)
Basescu a spus ca a vazut la televizor cazul unui om care a fost arestat pe holurile unei televiziuni dupa zece ani de la savarsirea unei infractiuni, aratand ca nu intelege sensul unei condamnari atat de tardive.
Protestatarii s-au adunat inca de dimineata in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, dupa ce in noaptea de marti spre miercuri, zeci de membri ai fortelor de interventie au preluat controlul asupra birourilor Administratiei Prezidentiale si Parlamentului de la Chisinau si au arestat zece manifestanti.
Emil Barbulescu a fost comandantul Militiei si Securitatii din Olt pana in 1989, dupa care a fost arestat si inchis pentru opt luni.
Un pakistanez, Javaid Iqbal, arestat pentru incalcarea legii imigratiei la scurt timp dupa atentatele din 11 septembrie, detinut timp de cinci ani intr-o inchisoare de inalta securitate, apoi expulzat in tara sa de origine fara a fi pus sub acuzare pentru nimic, a prezentat o cerere in acest sens Curtii Supreme.
Omul de afaceri Rosen Marinov a fost arestat saptamana trecuta pentru ca a incercat sa ofere mita 50. 000 de euro directorului Agentiei guvernamentale pentru pescuit, Marin Dimitrov.
Armata l-a arestat duminica in zori pe presedintele Honduras, Manuel Zelaya (foto), care se pregatea sa organizeze in aceeasi zi un referendum declarat ilegal de Curtea Suprema.
"Ceea ce este jenant este ca se folosesc spusele unui infractor impotriva presedintelui Romaniei, a unui infractor care i-a minttit pe romani multa vreme, se folosesc spusele unuia care mergea in avion cu presedintele Ion Iliescu, si care niciodata nu a fost in avionul cu care a circulat presedintele Traian Basescu, alaturi de Omar Hayssam , Fathi Taher, erau clientela PSD-ului, impotriva presedintelui Romaniei, este un tip de campanie murdara, in orice caz cine l-a dus cu avionul, cine l-a primit in partid ar putea sa spuna mai multe despre acest domn care in timpul meu a fost arestat, incarcerat, judecat si condamnat la 20 de ani de inchisoare", a declarat Traian Basescu.
'O "impolitete basesciana" specifica (tot ca sa fiu elegant) - drept comentarii la informatia vehiculata in presa cu privire la declaratiile lui Hayssam, privind asigurarile date de presedintele Basescu ca "nu va pati nimic" (dupa care a fost arestat) - domnul Basescu nu a gasit altceva de spus decat ca "el nu l-a luat pe Hayssam in avion, asa cum a facut presedintele Iliescu".
Pana la primul tur de scrutin de anul acesta, pe 22 noiembrie, niciun cetatean roman nu a fost arestat si nici judecat pentru infractiuni vizand fraudarea alegerilor.
Nu stiu de ce am fost arestat, dar ganditi-va ca in acest moment Comisia de Aparare din Senat, al carei vicepresedinte sunt, l-a audiat pe directorul STS, Marcel Opris, iar noi vrem sa continuam cercetarile", a declarat Voicu, pentru NewsIn, aflat in acest moment la DNA.
"Ma simt bine, ma simt bine", a declarat ulterior premierul miliardar reporterilor agentiei ANSA. Un barbat in varsta de 42 de ani, cu probleme mentale, a fost arestat in urma atacului.
A devenit un punct de reper si la stanga si la dreapta, ca trebuie urmata vointa presedintelui, ca poti sa fii arestat de pe strada daca vrea presedintele Romaniei, ca trebuie sa facem modernizarea statului ca asa vrea presedintele Romaniei, ca trebuie sa guvernam toti pentru asa vrea presedintele Romaniei.
De precizat ca, in luna iulie a anului trecut, Remus Stamatie, secretarul Primariei Turceni, a fost arestat, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de luare de mita.
Potrivit articolului 71 din aceeasi lege "mandatul primarului se suspenda de drept numai in cazul in care acesta a fost arestat preventiv.
Legal insa, acest lucru nu era posibil, intrucat Legea nr. 215/2001 republicata prevede ca primarul este suspendat de drept din functie atunci cat este arestat preventiv.
"Ma astept la orice si nu imi este teama sa raspund pentru faptele mele", a conchis acesta. Comisia juridica a Senatului a votat favorabil pentru incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, a anuntat presedintele comisiei, Toni Grebla.
Primul parlamentar ramas fara imunitate Catalin Voicu devine astfel primul parlamentar din 1989 incoace caruia i se ridica imunitatea si poate fi arestat pentru luare de mita, trafic de influenta si fals in inscrisuri.
Actualul sef al statului a lasat sa se inteleaga ca Ion Iliescu ar trebui arestat pentru "crimele" de la Revolutie si de la mineriade.
'Otevistul Dan Diaconescu pune in scena un model deja brevetat de magnatul Gigi Becali, personaj care a ajuns in Parlamentul European dupa ce a fost arestat de DNA, dar, patronul de televiziune trebuie sa stie ca popularitatea castigata in acest fel dispare repede si alegerile sunt inca departe, avertizeaza sociologul Mircea Kivu (foto), citat de Inpolitics.
'Cea mai mare cacealmea regizata de Basescu este asta cu Dan Diaconescu arestat. Planurile diabolicului Base au cam fost date peste cap de inundatii si de aceea a inceput sa-l mai cheme putin pe DD pe la DNA iar.
google-analytics.com